Dit dubieuze figuur krijgt officieel grote rol in nieuwe Marvel-serie

Dit dubieuze figuur krijgt officieel grote rol in nieuwe Marvel-serie

Wonder Man is nog niet officieel aangekondigd.

Alweer even weten we dat Marvel Studios een een serie in ontwikkeling heeft over het personage Wonder Man. De studio heeft de serie nog niet opgenomen in het huidige Multiverse Saga, maar dat zal niet lang duren.

Nu weten we via Variety dat het personage Trevor Slattery alias "Fake Mandarin" terugkeert in die serie. Het personage van acteur Sir Ben Kingsley debuteerde in Iron Man 3 (2013) en keerde later al twee keer terug.

Zo zagen we hem in de Marvel One-Shot All Hail the King en verleden jaar in de Phase 4-film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, als een komisch bijfiguur.

Grote rol voor Sir Ben Kingsley
Volgens Variety zou Kingsley in een bijzonder grote rol te zien zijn. Volgens de geruchten zou de Marvel-serie een satire moeten worden met Simon Williams alias Wonder Man als centraal figuur.

Het Marvel-figuur werd in de strips oorspronkelijk geïntroduceerd als een vijand van Tony Stark voordat hij zich als held bij The Avengers voegde en tegelijkertijd een succesvolle acteercarrière lanceerde. De Hollywood-achtergrond van het personage zal naar verwachting een integraal onderdeel van de serie zijn.

Waarschijnlijk horen we er meer over tijdens D23 dat plaatsvindt op 10 september.

NieuwsFilm

meest populair