Productie 'The Batman 2' met Robert Pattinson eindelijk officieel beginnen

Productie 'The Batman 2' met Robert Pattinson eindelijk officieel beginnen

Mattson Tomlin is ingehuurd om samen met Matt Reeves het script te schrijven.

De productie van het vervolg van Matt Reeves' The Batman is eindelijk in beweging gezet. Deadline weet namelijk te onthullen dat Mattson Tomlin is ingehuurd om samen met de regisseur het script te schrijven.

Tomlin, die eerder onder meer Project Power voor Netflix schreef, werkte achter de schermen ook aan het script van de eerste film. Hij werd ingevlogen om de derde akte op te poetsen. Zijn naam was echter niet op de aftiteling te zien.

Nu is Tomlin dus vanaf het begin af aan betrokken bij de productie. Volgens The Hollywood Reporter zijn Reeves en Tomlin nog niet begonnen aan het schrijfwerk. Ze zouden daar ergens in de komende weken mee willen beginnen.

Water en criminele clown
Het is nog niet bekend waar The Batman 2 precies over zal gaan. Aan het einde van de film kwamen de straten van Gotham blank te staan, dus waarschijnlijk zal de vervolgfilm onder meer met de gevolgen daarvan dealen.

Ook is nog niet duidelijk of de Joker, gespeeld door Barry Keoghan, de hoofdschurk wordt. Hij werd aan het einde van de prent geteased en het zou geweldig zijn om hem tegen Robert Pattinsons Batman te zien strijden.

NieuwsFilm

meest populair