Gehate 'Batman v Superman'-acteur gaat Bigfoot spelen

Gehate 'Batman v Superman'-acteur gaat Bigfoot spelen

Jesse Eisenberg zegt geen woord als het bekende monster.

Gisteren werd nog duidelijk dat acteur Jesse Eisenberg nog altijd gehaat wordt om zijn rol in Batman v Superman: Dawn of Justice. Hij speelde in die film Lex Luthor. Nu is een volgende filmrol bekend.

Hij had het over de DC-film tijdens het 28th Sarajevo Film Festival en tijdens dat event onthulde hij zijn nieuwste filmrol. Hij gaat in de volgende film van de Zellner Brothers het bekende monster Bigfoot spelen, zonder tekst en waarschijnlijk nagenoeg onherkenbaar.

"De volgende film die ik maak is met de Zellner Brothers. Het zijn gewoon briljante regisseurs waar ik al heel lang mee wilde werken, en ik speel een Sasquatch," vertelde de acteur aan Variety. "In volledige make-up met overal lichaamshaar. Ik ben geen tekst - ik grom, maar heb geen tekst - en ik kijk hier zo naar uit."

Bigfoot in films en series
Door de jaren heen verscheen Bigfoot in heel wat films en series. Zo verscheen in 2019 nog de animatiefilm Missing Link van Laika en met de stem van Hugh Jackman. Andere bekendere titels zijn The Sasquatch Gang, Letters From the Big Man en uiteraard Harry and the Hendersons.

Wanneer de Bigfoot-film met Eisenberg verschijnt is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair