Deze acteur wordt nog altijd gehaat om zijn rol in 'Batman v Superman'

Deze acteur wordt nog altijd gehaat om zijn rol in 'Batman v Superman'

Jesse Eisenberg als Lex Luthor.

Het spelen van een iconisch personage gaat niet iedereen goed af. Een voorbeeld van hoe dat helemaal fout gaat, is te zien in Batman v Superman: Dawn of Justice. In die film speelt Jesse Eisenberg het personage Lex Luthor en nog altijd wordt die rol gehaat.

"Ik was er erg persoonlijk bij betrokken. De schrijver, Chris Terrio, is een zeer serieuze schrijver, en hij is een zeer emotioneel persoon. Hij dacht veel na over mijn personage, en ook ik dacht veel aan mijn personage," aldus de acteur tijdens het 28th Sarajevo Film Festival.

"Ik heb ook veel met mijn acteercoach gepraat over het personage, over zijn achtergrondverhaal met zijn vader en zijn emotionele leven - en toen haten mensen me," vervolgde Eisenberg.

Bekijk de afbeelding
Geschokt
"Ik zou geschokt zijn als ik [opnieuw] in een DC-film terecht zou komen, maar het zou een aangename schok zijn," voegde de auteur later toe.

"Luister, ik ben geen stripfan. Voor mij is het geen rol die ik me sinds mijn kindertijd had willen spelen. Voor mij was het een kans om dit geweldige personage te spelen dat deze geweldige schrijver schreef, en ik vond het geweldig om te doen."

De kans dat Eisenberg terugkeert in het DCEU lijkt ook bijzonder klein. Warner Bros. heeft het Snyderverse achter zich gelaten en het is duidelijk dat Eisenberg daar onderdeel van was.

NieuwsFilm

meest populair