Andrew Garfield is 39 jaar geworden: zijn beste 3 films zijn...?

Andrew Garfield is 39 jaar geworden: zijn beste 3 films zijn...?

Er is er een jarig... hoera, hoera!

Vandaag is niemand minder dan Andrew Garfield jarig! De populaire Hollywoodacteur mag alweer 39 kaarsjes uitblazen. Om deze bijzondere dag te vieren, heeft FilmTotaal 3 topfilms uitgezocht waarin Garfield te zien in is.


Bekijk de afbeelding
The Social Network (2010)
| Te zien op: Netflix
Mark Zuckerberg, een slimme student computerwetenschappen aan Harvard, werkt aan een online smoelenboek en weet deze met succes te lanceren. Deze site vormt de basis voor Facebook; het sociale netwerk dat razendsnel buiten de universiteitsgrenzen bekend zou worden en hem miljardair maakt.


Bekijk de afbeelding
The Amazing Spider-Man (2012)
Te zien op: Disney+ / HBO Max / Netflix
Peter Parker, een tiener uit New York, wordt op een dag door een radioactieve spin gebeten en krijgt zo bijzondere krachten. Hij besluit deze te gebruiken om de misdaad te bestrijden. Wanneer een wetenschapper tijdens een experiment verandert in een kwaadaardig reptielmonster, komt Peter in actie om hem te stoppen.


Bekijk de afbeelding
tick, tick... BOOM! (2021)
Te zien op: Netflix
De veelbelovende theatercomponist Jonathan Larson, die bijna dertig is, hoopt dat de musical die hij heeft geschreven zijn langverwachte doorbraak zal markeren. Ondertussen worstelt hij met liefde, vriendschap en de enorme druk die hij op zichzelf heeft gelegd om iets fantastisch te realiseren voordat de tijd op is.



Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair