Deze aandoenlijke films veroveren Netflix nu helemaal

Deze aandoenlijke films veroveren Netflix nu helemaal

Drie meer emotionele films doen het nu goed op de streamer.

Netflix heeft deze week weer drie films online gezet die klaarblijkelijk goed in de smaak vallen bij de abonnees. Het zijn ook drie films die ergens toch best wat emoties doen oproepen. Ze gaan over de liefde, een kroonprins en poezen.

De eerste is gelijk op de eerste plaats binnengekomen en deze heet Look Both Ways, van regisseur Wanuri Kahiu. FT-recensent Jacoline Maes gaf de romkom een prima 3 sterren.

Bekijk kijk deze film nu hier.


In Look Both Ways splitst op de vooravond van haar diploma-uitreiking het leven van Natalie in twee parallelle werelden. In de ene geraakt ze zwanger en moet ze als jonge vrouw haar weg zien te vinden in het moederschap in haar ouderlijk dorpje in Texas. In het andere leven trekt ze naar Los Angeles waar ze volop voor haar carrière gaat.

Royalteen op #5 in de Netflix Top 10
Op een vijfde plaats vinden we de Noorse romantische film Royalteen van regisseurs Per-Olav Sørensen en Emilie Beck terug. Deze film kreeg van FilmTotaal-recensent Zadok Samson twee van de vijf sterren.

Bekijk kijk deze film op Netflix.


In Royalteen worstelt een tiener met haar verleden vol schandalen en probeert te voorkomen dat een groot geheim bekend wordt als ze een onverwachte relatie krijgt met de kroonprins.

Inside the Mind of a Cat
En de zevende plaats is op dit moment voor de docu Inside the Mind of a Cat van maker Andy Mitchell. Een FilmTotaal-recensie is er (nog) niet, maar op de IMDb staat de film nu op een 7,2/10.

Bekijk kijk deze film hier.


Inside the Mind of a Cat is een fascinerende en schattige documentaire waarin experts duiken in het kattenbrein om de ware capaciteiten van het harige huisdier te onthullen.

NieuwsFilm

meest populair