'Marvel begint zoektocht naar zijn nieuwste superheld'

'Marvel begint zoektocht naar zijn nieuwste superheld'

--

Marvel zou zijn begonnen aan zijn zoektocht naar de perfecte acteur voor de rol van Wonder Man, een bekende held uit de stripboeken die een eigen serie krijgt op Disney+. Dat meldt de bekende YouTube-persoonlijkheid Grace Randolph.

Vorige maand werd bekend dat Marvel een serie aan het ontwikkelen is over Simon Williams alias Wonder Man. Inmiddels zou de studio dus een castingoproep hebben uitgestuurd naar talentmanagers om de juiste kandidaat te vinden.



Nathan Fillion
Nathan Fillion wordt door veel fans gezien als de ideale kandidaat voor de rol. Sterker nog; de acteur had oorspronkelijk een postercameo als Wonder Man in Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017).


Bekijk de afbeelding

Later sprak hij zelfs de stem van het personage in voor de Hulu-serie MODOK, maar deze is niet verbonden met het Marvel Cinematic Universe.

Het feit dat Marvel de castingoproep nu algemeen heeft verspreid, lijkt erop te duiden dat Fillion de rol niet zal krijgen. Maar wie weet zal de studio ons nog verrassen.

Over de serie
Wonder Man moet volgens de geruchten een satirische serie worden over de filmindustrie. Randolph schrijft dat de reeks specifiek zal gaan over 'een Hollywoodacteur wiens carrière in de slop zit'.

Shang-Chi-regisseur Destin Daniel Cretton heeft de creatieve leiding over het project.

Het is niet bekend wanneer Wonder Man precies op Disney+ moet verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair