Dit is wanneer de opnames van de 'Peaky Blinders'-film moeten beginnen

Dit is wanneer de opnames van de 'Peaky Blinders'-film moeten beginnen

Met de film moet de uiterst populaire serie definitief ten einde komen.

Een film die voortborduurt op en een einde moet breien aan de populaire misdaadserie Peaky Blinders wordt al een tijdje ontwikkeld, maar ergens in het komende jaar zal hij ook daadwerkelijk gemaakt worden.

Bedenker en scenarist Steven Knight liet tijdens een gesprek met de Britse radiozender Heat FM weten dat hij momenteel nog werkt aan het script van de film, maar dat deze bijna af is. Daarnaast vermeldde Knight dat de opnames in elk geval voor het 2023 moeten beginnen.

Terug naar het begin
Opmerkelijk detail is dat de opnames niet als voorheen op eerdere locaties als Liverpool zullen plaatsvinden. Aldus Knight:

"We gaan de film opnemen in studio's in Digbeth, en op locatie in Digbeth in Birmingham. Digbeth en Small Heath zijn de locaties waar de echte Peaky Blinders woonden, dus het is een beetje alsof Peaky thuiskomt."

Het verhaal van de Peaky Blinders film zal doorgaan waar het zesde en laatste seizoen van de serie eindigde. Het grootste deel van de cast van de serie zal naar waarschijnlijkheid terugkeren. Daarnaast gaf Knight aan dat er ook een aantal verrassende gezichten aan de cast worden toegevoegd.

NieuwsFilm

meest populair