Fans denken Ghost Rider te hebben gespot in trailer 'She-Hulk' van Marvel

Fans denken Ghost Rider te hebben gespot in trailer 'She-Hulk' van Marvel

Toch lijken zij het mis te hebben.

Marvel-fans denken een verwijzing naar Johnny Blaze alias Ghost Rider te hebben gespot in een nieuwe trailer voor She-Hulk: Attorney at Law. Heeft dit bekende personage inderdaad een rol in de aankomende serie? Of hebben zij het mis?

De makers van She-Hulk hebben een hoop verrassingen voor de fans in petto. De afleveringen zullen de nodige cameo's van en verwijzingen naar populaire en minder bekende Marvel-personages bevatten, zo teaseden zij eerder.

Fans verwachten dat Johnny Blaze een van die cameo's zal zijn. Eerder gingen er al geruchten rond dat hij een rol zou hebben in de superheldenserie. Nu denken fans dus zelfs zijn naam te hebben gespot in een trailer, zie bijvoorbeeld de onderstaande tweet.



Misverstand
Later verschenen er echter berichten dat fans iets te enthousiast zouden hebben gereageerd op de potentiële easter egg. Volgens Marvel-liefhebbers die de nieuwe trailer nog eens goed hebben bekeken, gaat het namelijk helemaal niet om Johnny Blaze.

Op de poster zou niet de naam Johnny Blaze staan, maar 'Donny Blaze'. Die naam wordt ook ondersteund door de bekende primeurtjesjager Charles Murphy. Donny Blaze is verder geen personage uit de stripboeken.

In de comics heeft Ghost Rider overigens wel een broer genaamd Danny; een naam die opvallend in de buurt komt van Donny. Toch zou het gaan om die laatste.



De eerste aflevering van She-Hulk is vanaf 16 augustus op Disney+ te zien. Daarna volgt iedere week een aflevering.

NieuwsFilm

meest populair