'Fantastic Four' straks in handen van deze topregisseur?

'Fantastic Four' straks in handen van deze topregisseur?

Dit zou een enorme stap zijn.

Zou het kunnen dat Marvel Studios de regie van zijn films ook steeds vaker in de handen legt van bekende regisseurs? Met Doctor Strange in the Multiverse of Madness werd Sam Raimi al aangesteld en nu wordt een nog veel grotere naam genoemd voor Fantastic Four.

Nu horen we via Comic Book Movie dat niemand minder dan Steven Spielberg (Ready Player One, Jurassic Park) in gesprek zou zijn om in de regiestoel van Fantastic Four plaats te nemen. Dit zou een zeer opvallende stap zijn aangezien Marvel Studios doorgaans regisseurs kiest die zeg maar "kneedbaarder" zijn.

Steven Spielberg naar Marvel Studios?
Fantastic Four zou eigenlijk in handen komen van Jon Watts (Spider-Man: No Way Home), maar Watts gaf de voorkeur aan de regie van de Star Wars-serie Skeleton Crew.

Dat Spielberg de regie mogelijk overneemt wordt overigens door meerdere scoopers gemeld, dus wie weet zien we de topregisseur straks echt aan het roer staan van de film die vermoedelijk eind 2023 in de bioscoop te zien is.

Waarschijnlijk krijgen we tijdens San Diego Comic-Con meer te horen. Tijdens het evenement op zaterdag 23 juli geeft Marvel Studios nieuwe details prijs over reeds aangekondigde films en series, maar ook over nieuwe projecten.

NieuwsFilm

meest populair