Slecht nieuws voor 'Train to Busan'-remake 'The Last Train to New York'

Slecht nieuws voor 'Train to Busan'-remake 'The Last Train to New York'

Maar ja, is een remake van deze zombie-klassieker ook wel écht nodig?

The Last Train to New York, de geplande remake van de Koreaanse zombie-hit Train to Busan, is verwijderd van het releaseschema van Warner Bros. Pictures. Hierdoor is nu twijfel ontstaan of de film er überhaupt nog wel komt.

De film, die gaat over een zombieaanval aan boord van een passagierstrein, zou geregisseerd moeten worden door de Indonesische Timo Tjahjanto, die we kennen van films als V/H/S 94, The Night Comes for Us en May the Devil Take You.

Gedoe achter de schermen?
Het is nog onduidelijk waarom The Last Train to New York plotsklaps geen releasedatum meer heeft, maar het zou heel goed te maken kunnen hebben met de fusie van Warner Bros. en Discovery. Deze samenkomst had eerder al tot gevolg dat een hoop DC-projecten werden stilgelegd.

Regisseur Yeon Sang-ho, die niet alleen Train to Busan maakte, maar ook een geanimeerde prequel, een vervolgfilm én een geplande derde film, liet vorig jaar nog weten dat hij hoopt dat de remake iets compleet nieuws doet met zijn concept in plaats van een directe remake met Amerikaanse acteurs.

Zodra er meer duidelijk is over de productie en release van The Last Train to New York, laten we jullie dit natuurlijk weten.

NieuwsFilm

meest populair