Lesbische seks en meer nieuws op Prime Video: Dit kan je nu streamen

Lesbische seks en meer nieuws op Prime Video: Dit kan je nu streamen

Prime Video maakt er een prima week van.

Prime Video maakt er een degelijk weekje van, met name door de toevoeging van de film Benedetta aan zijn aanbod; de nieuwste productie van Paul Verhoeven. We duiken in het aanbod!

Benedetta (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Verhoeven | Cast: Virginie Efira, Charlotte Rampling, Daphne Patakia, Lambert Wilson
Aan het einde van de zeventiende eeuw sluit Benedetta Carlini zich aan bij het klooster in Pescia, Toscane. Al vanaf jonge leeftijd beleeft de knappe non religieuze visioenen en is ze schijnbaar in staat om wonderen te verrichten. Haar invloed op het leven in het klooster is dan ook groot. Terwijl de pest het land teistert besluit de Kerk onderzoek te doen naar Benedetta's claims, om te ontdekken of de non mogelijk meer geheimen heeft dan zij doet voorkomen.

Los Tigres del Norte: Historias que Contar (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Carlos Perez Osorio | Cast: Jorge Hernández, Hernán Hernández, Eduardo Hernández, Luis Hernández
In hun buitengewone carrière hebben de Los Tigres del Norte meer dan 600 nummers opgenomen, 60 miljoen albums verkocht, 7 Grammy Awards en 9 Latin Grammy's gewonnen. Deze documentaire duikt in hun unieke muzikale reis.

Music, Money, Madness... Jimi Hendrix in Maui (2020)
Regie: John McDermott | Cast: Jimi Hendrix
Deze film vertelt het verhaal van het bezoek van de Jimi Hendrix Experience aan Maui, en hoe de band verstrikt raakte in de noodlottige "Rainbow Bridge" film. Nooit eerder vertoonde originele beelden, en nieuwe interviews met hoofdrolspelers als Billy Cox en regisseur Chuck Wein, vormen dit fascinerende verslag over een van de meest controversiële onafhankelijke films ooit gemaakt.

Superstar (1999)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bruce McCulloch | Cast: Molly Shannon, Will Ferrell, Elaine Hendrix, Harland Williams
Het hyperactieve en katholieke schoolmeisje Mary Katherine is ervan overtuigd dat ze niet lekker ruikt. Ze wil toch graag door een jongen gekust worden en besluit dan maar filmster te worden.

Charge and Bail (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Uyoyou Adia | Cast: Femi Adebayo, Tunji Aderibigbe, Shammah Agah, Zainab Balogun
Een dramedy of een jonge en ambitieuze advocate uit de bovenklasse. Zij wordt toegewezen aan een 'charge and bai' advocatenbureau. Dat leidt tot een enorme cultuurclash.

NieuwsFilm

meest populair