Chris Evans over een terugkeer in 'Fantastic Four'

Chris Evans over een terugkeer in 'Fantastic Four'

Zou hij een variant willen spelen in het MCU?

Uiteraard is Chris Evans vooral bekend van zijn rol als Steve Rogers alias Captain America in het Marvel Cinematic Universe. Maar voor hij die rol speelde was hij al een andere Marvel-held, namelijk Johnny Storm alias Human Torch.

Hij speelde dat personage twee keer, in Fantastic Four uit 2005 en Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer uit 2007. Maar zou hij terug willen keren als dit personage, nu er variants opduiken in het Multiverse.

Terug als Human Torch in het MCU?
"Daar heeft niemand me ooit over benaderd. Ik bedoel, ik zie er niet meer exact hetzelfde uit. Dat was 15, bijna 20 jaar geleden. Oh mijn God, ik ben oud," zei Evans in gesprek met MTV News. "Maar Ik hou echt van dat personage, maar ik denk... doen ze nu al niet iets met Fantastic Four?"

"Ja, ik denk dat dat waar is," antwoordde Evans op de vraag of het mogelijk is dat hij een variant speelt in het MCU. "Ik bedoel, ik denk dat nu echt alles mogelijk is. Ja. Kijk, ik zou het geweldig vinden. Ik zou het echt geweldig vinden."

"Dat zou eigenlijk gemakkelijker te verkopen aan mij zijn dan terug te komen als Cap," gaf hij toe. "Snap je wat ik bedoel? Cap is zo kostbaar voor mij. En weet je, ik wil die mooie ervaring niet verstoren. Maar Johnny Storm, ik heb het gevoel dat hij zijn moment nooit echt kreeg. Dat was voordat Marvel echt voet aan de grond kreeg. Wie weet."



NieuwsFilm

meest populair