3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Aladdin (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guy Ritchie | Cast: Mena Massoud, Naomi Scott, Will Smith, e.a.
Straatschoffie Aladdin valt als een blok voor Jasmine, die een prinses blijkt te zijn. Met behulp van een geest uit een magische olielamp hoopt hij haar hart te veroveren. De slinkse raadsvizier Jafar heeft echter ook zijn oog laten vallen op de lamp.

Fire Island (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andrew Ahn | Cast: Joel Kim Booster, Bowen Yang, Conrad Ricamora, e.a.
Twee beste vrienden trekken voor een week naar Fire Island, een plek voor de kust van Long Island. Deze plek is een toevluchtsoord voor queers. Met behulp van enkele bonte vrienden en goedkope roséwijn belanden ze op hun bestemming. Op het eiland hopen ze een onvergetelijk zomeravontuur te beleven, maar natuurlijk vindt er ook het nodige drama plaats.

Raya and the Last Dragon (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Don Hall en Carlos López Estrada | Cast: Kelly Marie Tran, Awkwafina, Gemma Chan, e.a.
In het verre Kumandra vormen vijf verschillende clans het land van de draken. De draken zijn echter al lang verdwenen, en Kumandra is binnengevallen door een duistere sinistere kracht. Raya is een eenzame krijger die een zoektocht start om haar wereld te redden en is vastbesloten om de laatste draak te vinden die volgens haar de macht heeft om Kumandra te redden.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair