3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Interstellar (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, e.a.
De aarde is uitgeput en de mensheid staat op het punt om uit te sterven. Cooper, een gedesillusioneerde weduwnaar en voormalig testpiloot voor NASA, wordt voor een geheime ruimtemissie gevraagd. Hij maakt samen met een groep wetenschappers een reis door een wormgat in een zoektocht naar een andere bewoonbare planeet.

Wonder (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Chbosky | Cast: Julia Roberts, Owen Wilson, Jacob Tremblay, e.a.
De tienjarige Auggie Pullman is een doodnormale jongen met een afwijkend gezicht. Hij is nog nooit naar een reguliere school geweest en daar komt nu verandering in. Een spannende stap. Auggie moet de moed verzamelen om de andere kinderen ervan te overtuigen dat hij ondanks zijn uiterlijk net als zij is.

Bumblebee (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Travis Knight | Cast: Hailee Steinfeld, John Cena, Jorge Lendeborg Jr., e.a.
Na een aanval Decepticons, houdt Bumblebee zich vermomd als gele kever schuil op een autokerkhof. Daar wordt hij ontdekt door Charlie, een avontuurlijke meid. Ze neemt de auto mee naar huis om op te knappen. Wanneer de kever plotseling verandert in een Transformer, schrikt Charlie in eerste instantie. Toch raken de twee al snel bevriend en nemen ze het samen op tegen de vijand.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair