3 vette actiefilms die nu gewoon op Netflix staan

3 vette actiefilms die nu gewoon op Netflix staan

Liefhebbers van het actiegenre opgelet.

Netflix heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie geweldige actiefilms voor je uitgezocht.

Charlie's Angels (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Elizabeth Banks | Cast: Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska, e.a.
Sabina Wilson, Jane Kano en Elena Houghlin worden samengebracht door de geheime Charles Townsends-organisatie voor een spannende en levensgevaarlijke missie. Het trio moet zien te voorkomen dat vijanden een revolutionair apparaat stelen. Daarvoor moeten de dames naar verschillende landen afreizen en echt leren samenwerken.

Knight and Day (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Mangold | Cast: Tom Cruise, Cameron Diaz, Peter Sarsgaard, e.a.
June is ongelukkig in de liefde en behoorlijk eenzaam. Tijdens een vlucht raakt ze aan de praat met Roy, een charmante medepassagier. Al snel verandert alles als het vliegtuig neerstort. Roy blijkt een superspion en moet June na het ongeluk zien te beschermen. Ondertussen moet hij een belangrijke missie uitvoeren: het beschermen van een sleutel die toegang geeft tot een oneindige krachtbron.

RRR (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: S.S. Rajamouli | Cast: N.T. Rama Rao Jr., Ram Charan, Ajay Devgn, e.a.
In het India van voor de onafhankelijkheid probeert een stambeschermer een door de gouverneur meegenomen kind van zijn stam te bevrijden. Een Britse politieagent wil hem arresteren om promotie te krijgen. Beiden verbergen hun identiteit om hun taak uit te kunnen voeren. Als ze elkaar ontmoeten ontwikkelt zich een band tussen beide mannen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair