Gaat Johnny Depp alle miljoenen van Amber Heard weigeren?!

Gaat Johnny Depp alle miljoenen van Amber Heard weigeren?!

Blijkbaar interesseert het geld de acteur maar weinig.

Zo'n 10 dagen geleden won Johnny Depp zijn rechtszaak van Amber Heard. Gedurende enkele weken namen de twee beroemdheden het tegen elkaar op, maar de Pirates of the Caribbean trok aan het langste eind en zal miljoenen dollars van de Aquaman-actrice krijgen. Maar wil hij deze überhaupt wel?

Gisteren waren Depp's advocaten te gast bij de Good Morning America show van George Stephanopoulous, waarin de advocaten lieten weten dat Depp altijd gezegd heeft dat het niet om het geld ging. Daar zijn zij het nog steeds mee eens.

Reactie
Zo begint advocaat Ben Chew: "We kunnen niet zeggen waar wij het met onze cliënt over hebben gehad, want dat blijft altijd tussen de advocaat en de cliënt, maar zoals meneer Depp zelf al zei, het ging hem nooit over het geld".

"Wat meneer Depp wilde, is het herstellen van zijn reputatie, en dat heeft hij gedaan. Daar ging deze hele rechtszaak voor ons om". De vraag is dus of Depp daadwerkelijk betaald wil krijgen door zijn ex of dat hij zijn doel al heeft behaald.

Geld
Met het vonnis kende de jury Depp 10 miljoen dollar toe, waar nog eens een 5 miljoen dollar aan punitieve schadevergoedingen aan werd toegevoegd. Dit laatste bedrag werd echter wel verlaagd tot 350.000 dollar, het maximum in die categorie in de staat van Virginia.

NieuwsFilm

meest populair