Terugkeer Nick Fury is compleet anders dan je zou verwachten

Terugkeer Nick Fury is compleet anders dan je zou verwachten

Samuel L. Jackson belooft iets unieks.

Nick Fury keert binnenkort terug in het Marvel Cinematic Universe, specifiek in de serie Secret Invasion. Die verkent volgens Samuel L. Jackson een kant van zijn personage die we nog niet zagen, namelijk zijn privéleven.

De laatste keer dat we Nick Fury zagen, was in de film Spider-Man: Far From Home. Toen bleek hij samen met zijn Skrull-bondgenoot Talos in de ruimte te verblijven. Maar hij moet terugkeren naar de Aarde.

Secret Invasion
In de serie Secret Invasion, die geschreven wordt door Kyle Bradstreet, infiltreert een groep van de buitenaardse vormveranderaars, de Skrulls, alle aspecten van het leven op Aarde. In dit alles krijgen we eindelijk iets te zien van Nick Fury's privéleven.

Dat onthulde Jackson tijdens een nieuw interview. "Ik kan een heel leven hebben als Nick Fury, dat geen Nick Fury aan het werk is."

"We gaan samen naar huis en je ziet wat er gebeurt als ik alleen ben, of niet zo sterk ben, of even de ruggordel af doe omdat Nick Fury oud is. Dingen die je kan doen die je normaal niet kan laten zien met dit soort personage, dat altijd voorop staat in alles wat er gebeurt. Daar zijn de films ook echt voor. Maar in long form, zoals nu, kan je zelfs superhelden in hun minder sterke momenten laten zien.'

NieuwsFilm

meest populair