Netflix komt snel met hele populaire horrorfilm

Netflix komt snel met hele populaire horrorfilm

Een kaskraker uit Taiwan komt volgende maand naar de streamingdienst.

Netflix heeft de wereldwijde rechten gekocht van de populaire Taiwanese horrorfilm Incantation. Dat meldt The Hollywood Reporter. De film zal ook al zeer snel op de streamingdienst beschikbaar komen.

In eigen land heeft Incantation al voor 5.7 miljoen dollar aan bioscoopkaartjes verkocht. Daarmee is hij tot nu toe de meest succesvolle film van het jaar in Taiwan. Ook staat de film hoog in het lijst van best presenterende Taiwanese horrorfilms ooit.

Het is dan ook niet gek dat de film de aandacht van Netflix heeft getrokken. De streamingdienst heeft de titel aangekocht om wereldwijd te kunnen distribueren.

Snelle release
Geïnteresseerden hoeven niet lang te wachten: Incantation zal namelijk al vanaf 8 juli beschikbaar zijn op het platform. Nog een maandje wachten dus.

De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een familie die een cult aanhangt en is opgenomen in mockumentary-stijl. De personages spreken daarnaast regelmatig de kijker direct aan. Incantation is dus een veelbelovende titel; absoluut eentje om als horrorliefhebber naar uit te kijken.

NieuwsFilm

meest populair