'Lord of the Rings' onthult foto van de maker van de Ring

'Lord of the Rings' onthult foto van de maker van de Ring

Celebrimbor is onthuld!

Celebrimbor is zowat klaar voor zijn debuut op het kleine scherm. Hem zien we op een nieuwe foto die is vrijgegeven van de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power.

De dramaserie van Prime Video is een prequel op de boeken van J.R.R. Tolkien over Midden-Aarde en verkent de gebeurtenissen die leiden naar de Derde Era waarin de Ring vernietigd wordt door Frodo en zijn reisgenoten. De serie volgt onder meer het scheppen van de Ringen, de opkomst van de Dark Lord Sauron en meer.

The Lord of the Rings: The Rings of Power
De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power wordt gemaakt door bedenkers J.D.Payne en Patrick McKay en krijgt op zijn minst vijf seizoenen.

Met nog een paar maanden te gaan tot de première van de serie op Prime Video, heeft Empire een nieuwe blik vrijgegeven. De foto laat ons Celebrimbor zien, gespeeld door Charles Edwards. Hij is de elf die Sauron hielp met het maken van de Ringen.

Celebrimbor leerden we kennen in de Silmarillion van Tolkien. Hij was een smid van de elfen, die door Sauron gemanipuleerd werd om de Rings of Power te maken. Zo hoopte Sauron Midden-Aarde te kunnen domineren.

De elfen kozen ervoor om de Rings of Power die overbleven te behouden, met alle gevolgen van dienst, want er brak een oorlog uit tussen Saurons legers en de regio Eregion. Sauron won, wist Celebrimbor gevangen te nemen en martelde hem op gruwelijke wijze dood.



NieuwsFilm

meest populair