Eerste recensies 'Ms. Marvel': een flop of juist heel erg top?

Eerste recensies 'Ms. Marvel': een flop of juist heel erg top?

De nieuwe Marvel-serie op Disney+.

Op Disney+ is het volgende hoofdstuk in het Marvel Cinematic Universe verschenen met de serie Ms. Marvel. De serie volgt een Pakistaans-Amerikaanse tiener en haar familie en dat is een nieuw hoogtepunt wat betreft diversiteit in het Marvel Cinematic Universe. Maar is de serie ook leuk om te kijken?

Op het moment van schrijven staat Ms. Marvel op een bijzonder sterke 96 procent na al 61 opgenomen recensies. De gemiddelde beoordeling bedraagt een 7.45 / 10. Dus ja, op basis van de recensies is dit opnieuw een hit voor Marvel Studios en Disney+.


Geen vernieuwing, wel prachtig gemaakt
"Ms. Marvel vindt het superheldenwiel niet opnieuw uit. In plaats daarvan wordt het in goud ondergedompeld en verblindt het met oogverblindende beelden," aldus Eric Francisco van Inverse.

"Ms. Marvel brengt een vleugje levendige tienerenergie in een frisse en pittige nieuwe Disney+-serie, perfect voor zowel Marvel-nerds als nieuwe kijkers," meent Richard Trenholm van CNET.

"Voordat Kamala officieel Ms. Marvel wordt en wordt opgenomen in iets dat groter is dan zijzelf, wordt ze gewoon zichzelf, en dat is meer dan genoeg," voegt Caroline Framke van Variety toe.



NieuwsFilm

meest populair