Hoopvol nieuws voor horror-sequel 'The Collector 3'

Hoopvol nieuws voor horror-sequel 'The Collector 3'

Het derde deel, The Collected, werd een tijd terug geschrapt, maar lijkt toch weer tot leven te worden gewekt.

Het is alweer heel wat jaren geleden dat we er iets over hebben gehoord, maar co-scenarist/regisseur Marcus Dunstan heeft eindelijk een hoopvolle update over The Collected, een potentieel vervolg op horrorfilms The Collector en The Collection.

De Collector-films gaan voornamelijk over Arkin O'Brien (Josh Stewart), een voormalig gevangene die een schuld moet aflossen en daarom ergens inbreekt. Het huis waarin hij inbreekt blijkt echter dat van de titulaire psychopaat te zijn en vol te zitten met vernuftige vallen.

In The Collection zien we Arkin ontsnappen uit de thuisbasis van The Collector en wordt hij ingehuurd door een rijke kerel om diens dochter uit het angstaanjagende huis te bevrijden.

Eindelijk een derde film?
En hoewel de Collector-films niet bepaald goede recensies kregen, zijn horrorliefhebbers gek op de films. Je kunt ze dan ook gerust moderne cultfilms noemen. Maar hoe zit het met het derde deel, dat de titel The Collection moet krijgen? Tijdens een interview met Screen Rant voor zijn nieuwe film Unhuman, liet regisseur Dunstan weten dat er hernieuwde interesse is in het derde deel:

"Weet je, ik wil niemand valse hoop geven, en zeker niet mijzelf, maar er is hoop. Wat geweldig is, is dat er mensen zijn die hun uiterste best doen om de film gemaakt te krijgen. Het gaat langzaam en er is een hoop te regelen, maar hopelijk krijgen we onze kans."

NieuwsFilm

meest populair