Vier toffe films zijn nieuw te zien op Disney+

Vier toffe films zijn nieuw te zien op Disney+

Disney+ maakt er een feestje van.

Het is zaterdag en dus kijken we naar de nieuwe releases die je op Disney+ kunt zien. Er zijn deze week vier nieuwe titels toegevoegd, waaronder eentje die wel heel nostalgisch aanvoelt: Elektra!

Hollywood Stargirl (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Julia Hart | Cast: Judy Greer, Uma Thurman, Al Madrigal, Judd Hirsch
Het vrijgevochten meisje Stargirl Caraway is een tiener met een lieve stem wier eenvoudige daden van vriendelijkheid magie in het leven van anderen brengen. Stargirl verhuist naar Los Angeles nadat haar moeder Ana wordt ingehuurd als kostuumontwerpster voor een film. In Hollywood raakt Stargirl al snel in contact met een reeks opvallende mensen, waaronder de ambitieuze film-makende broers Evan en Terrell, buurman dhr. Mitchell en Roxanne Martel, een muzikante die Stargirl bewondert.

Fire Island (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andrew Ahn | Cast: Joel Kim Booster, Bowen Yang, Margaret Cho, Conrad Ricamora
Twee beste vrienden trekken voor een week naar Fire Island, een plek voor de kust van Long Island. Deze plek is een toevluchtsoord voor homoseksuelen. Met behulp van enkele bonte vrienden en goedkope roséwijn geraken ze op hun bestemming.

Elektra (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rob Bowman | Cast: Jennifer Garner, Goran Visnjic, Kirsten Prout, Will Yun Lee
Kirigi en 'The Order of the Hand' geven Elektra de opdracht om weduwnaar Mark Miller te vermoorden, wiens grootvader jaren terug iets gedaan had wat niet helemaal goed zat. Wanneer Elektra aan Miller wordt voorgesteld door zijn jonge dochter Abby, besluit zij aan Miller's kant te gaan staan en hem te beschermen tegen Kirigi en zijn Ninja Assasins. Of is er misschien toch meer aan de hand met de Millers dan op het eerste gezicht te zien is?

Bedazzled (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Harold Ramis | Cast: Brendan Fraser, Elizabeth Hurley, Frances O'Connor, Miriam Shor
Een jongeman is al een tijdje verliefd op een collega, maar zij ziet hem niet staan. Een duivelse vrouw biedt aan hem te helpen, en laat hem steeds in een andere persoon veranderen.

NieuwsFilm

meest populair