Horrorversie 'Winnie the Pooh' klinkt sadistischer dan je denkt

Horrorversie 'Winnie the Pooh' klinkt sadistischer dan je denkt

Winnie-The-Pooh: Blood and Honey klinkt heerlijk.

Winnie the Pooh: Blood and Honey wordt een behoorlijk interessante horrorfilm. Winnie the Pooh en Piglet zullen namelijk uiteindelijk sadisten zijn!

In een nieuw interview gaat regisseur Rhys Frake-Waterfield in op de knuffelbeer en zijn 'kleine minion' Piglet. Ze zijn nu echt niet meer de lieverdjes waar je op zou hopen en die je kent. De horrorfilm wordt nu gemaakt nu de personages uit het boek van A.A. Milne in het publieke domein verkeren.

Winnie the Pooh: Blood and Honey is sadistisch
In de film Winnie the Pooh: Blood and Honey zijn Pooh, Piglet en de andere personages heus nog wel herkenbaar. Maar elementen als de designs die je zo goed kent en de kleding die zij dragen, behoren nog altijd toe aan Walt Disney. Ook is Tigger niet een publiek personage en mochten de makers hem niet gebruiken.

Maar: "Pooh en Piglet, zij kennen geen spijtgevoelens en zijn in werkelijkheid behoorlijk sadistisch," aldus Frake-Waterfield tegenover Dread Central.

"Dat was echt iets dat ik met de personages wilde. Het draaide altijd om Pooh en Piglet. Ik stelde mij voor dat Pooh de alfa van de twee zou zijn. Het alfamannetje boven Piglet en degene die de leiding heeft. Piglet is in essentie zijn kleine minion en Piglet doet precies wat Pooh van hem vraagt. Dat hebben ze met de jaren ook echt opgebouwd. En van die sadistische neigingen. In eerste instantie gingen ze gewoon naar buiten om mensen te doden, en nu eten ze hen ook echt op als voedsel."

NieuwsFilm

meest populair