Gerucht: Marvel geeft Harry Styles een eigen film of serie

Gerucht: Marvel geeft Harry Styles een eigen film of serie

Starfox, de broer van Thanos, krijgt een aanzienlijke rol binnen het Marvel Cinematic Universe.

Marvel zou werken aan een film of serie over Starfox; het personage van Harry Styles uit Eternals. Dat melden de primeurtjesjagers EdwinSRP en MyTimeToShineHello.

Starfox maakte zijn opwachting aan het einde van Eternals. In de stripverhalen van Marvel is hij de broer van niemand minder dan superschurk Thanos en heeft hij de kracht om iedereen te verleiden en andermans emoties te beheersen.

"Starfox is een redelijk problematisch personage, gezien zijn krachten", zei Marvel-producent Nate Moore in een eerder interview. "Dat [personage tot leven brengen] is een specifieke taak voor een specieke acteur. Harry was de perfecte keuze".

Soloproject in de maak
Aangezien Marvel de bekende zanger en acteur Harry Styles voor deze rol heeft aangetrokken, kan het ook niet anders dat de studio grootse plannen met dit personage heeft. Vorig jaar verscheen al het gerucht dat Styles een deal voor vijf projecten zou hebben getekend.

Volgens de primeurtjesjagers EdwinSRP en MyTimeToShineHello werkt Marvel nu dus aan een eerste soloproject voor Starfox. Hoewel het nog niet duidelijk is of het project een film of serie wordt, zou de kans op een serie volgens de bronnen van deze 'scoopers' groter zijn.

NieuwsFilm

meest populair