Deze ontroerend mooie film komt snel naar Netflix

Deze ontroerend mooie film komt snel naar Netflix

Een film die je niet mag missen.

Netflix pakt binnenkort uit met een geweldige feelgoodfilm: The Peanut Butter Falcon. Deze gaat over een jongeman met het syndroom van Down die zijn droom om worstelaar te worden waar wil maken.

Op Rotten Tomatoes heeft deze film een uitmuntend goede score van 95 procent, met een gemiddelde beoordeling van een 7.5. De consensus luidt: "Dit feelgoodavontuur tot leven gebracht door uitstekend acteerwerk vindt een rijke moderne weerklank in klassieke Amerikaanse fictie".

The Peanut Butter Falcon (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tyler Nilson | Cast: Shia LaBeouf, Zack Gottsagen, Dakota Johhnson, e.a. | Te zien op: Prime Video
Zak, een jongeman met Down, droomt van een worstelcarrière. Op een dag loopt hij weg om de worstelschool van zijn grote held Salt Water Redneck op te zoeken. Onderweg komt hij Tyler, een voortvluchtige krabbenvisser, tegen. Tyler besluit Zak te helpen om zijn droom te realiseren.



Geïnteresseerden moeten nog heel even geduld hebben om The Peanut Butter Falcon op Netflix te kunnen zien. Vanaf 1 juni is hij beschikbaar.

NieuwsFilm

meest populair