Prime Video voegde een paar hele toffe nieuwe films toe

Prime Video voegde een paar hele toffe nieuwe films toe

We duiken in het nieuwe aanbod op Prime Video.

Elke zondag zetten we alle nieuwe films voor je op een rij die verschenen zijn op Prime Video. Deze week hebben we vijf titels voor je, waaronder de drie The Godfather-films!

The Godfather (1972)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Ford Coppola | Cast: Marlon Brando, Al Pacino, James Caan, Diane Keaton
Vito Corleone staat aan het hoofd van een machtige maffiafamilie, en houdt zich bezig met allerlei duistere zaken zonder dat hij zelf op de voorgrond treedt. De jongste zoon van Vito, Michael, bemoeit zich niet veel met de familiezaken, totdat er een aanslag wordt gepleegd op zijn vader. De clan dreigt ten onder te gaan in het geweld en Michael besluit de moordaanslag te wreken.

The Godfather: Part II (1974)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Ford Coppola | Cast: Al Pacino, Robert Duvall, Diane Keaton, Robert De Niro
Nu Michael de leider van de familie is, schakelt hij zijn concurrenten uit. Hij wil de zaken uitbreiden naar het Westen van Amerika, maar is ongeduldig van aard en maakt daardoor veel vijanden. Er wordt een aanslag op zijn leven gepleegd en hij besluit om de leiding tijdelijk over te geven aan zijn halfbroer Tom. Michael gaat zelf op zoek naar de verrader van de familie in Cuba.

The Godfather: Part III (1990)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Ford Coppola | Cast: Al Pacino, Diane Keaton, Talia Shire, Andy Garcia
Een ouder wordende Michael Corleone probeert zichzelf en z'n familie af te scheiden van de gewelddadige onderwereld. Terwijl hij de Corleone's probeert te koppelen aan het Vaticaan moet hij zich ondertussen bezighouden met een gangster die de bestaande machtsverhoudingen probeert te verstoren.

The Unicorn (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Schwartzman | Cast: Lauren Lapkus, Nicholas Rutherford, Lucy Hale, Beck Bennett
Malory en Caleb, verloofd, moeten verplicht afreizen naar Palm Springs om gedurende een weekend de 25-jarige huwelijksverjaardag van Malory's ouders te vieren. Daar ontdekt het koppel het geheim achter een gelukkig huwelijk: triootjes. Malory en Caleb willen niet achterblijven en zoeken een kandidaat. Hun wilde nacht en verrijking van een onschuldige ervaring neemt een andere wending wanneer relatieproblemen de kop opsteken.

Queenpins (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aron Gaudet, Gita Pullapilly | Cast: Kristen Bell, Kirby Howell-Baptiste, Paul Walter Hauser, Bebe Rexha
Connie en JoJo zijn beste vriendinnen en ware coupon queens: ze proberen hun torenhoge rekeningen weg te werken door met kortingsvouchers geld te besparen op boodschappen. Om de inkomsten in een hogere versnelling te krijgen, zetten ze een ingenieus coupon-kartel op en slagen ze erin supermarktketens voor ruim 40 miljoen dollar op te lichten. Maar terwijl de bankrekeningen van de BFFs volstromen en hun club intussen uit miljoenen leden bestaat, raken ze in het vizier van twee agenten die ingezet worden om de oorsprong van de frauduleuze coupons op te sporen...

NieuwsFilm

meest populair