Dit is hoe Marvel Studios-serie 'Moon Knight' eindigt

Dit is hoe Marvel Studios-serie 'Moon Knight' eindigt

En dit zie je na de aftiteling.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS voor Moon Knight.

Moon Knight is voorbij. Na zes weken is het verhaal van Steven Grant, Marc Spector en de Egyptische god van de maan Khonshu verteld. Althans, voor een deel.

Moon Knight eindigt ermee dat Arthur Harrow verslagen wordt, en de Egyptische godin Ammit klaar is. Maar de serie eindigt nogal gruwelijk met een scène na de aftiteling die hint op veel meer avonturen voor de titelheld.

Moon Knight-einde
Na de aftiteling van Moon Knight zien we namelijk niemand minder dan Jake Lockley zijn debuut maken. In de serie is er al meermaals gehint op een derde persoonlijkheid, naast Steven en Marc. En die blijkt er ook echt te zijn.

Moon Knight laat zien dat Jake de gevaarlijkste persoonlijkheid is die bedacht werd door Marc Spector. En eentje die los staat van de twee andere persoonlijkheden.

Regisseur Mohamed Diab vertelde daarover: "Marc en Steven zijn in zekere zin broers. Ze zijn een fractie van dezelfde persoon. Maar je voelt dat Marc de oudere broer is en dat die dynamiek speelt."

Tegelijk is er nu dus ook Lockley, die zeker in de toekomst heel wat gevaar veroorzaakt. Maar extra opmerkelijk is dat Moon Knight niet eindigde met een grote teaser voor de toekomst van het Marvel Cinematic Universe.

NieuwsFilm

meest populair