3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Respect (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Liesl Tommy | Cast: Jennifer Hudson, Forest Whitaker, Audra McDonald, e.a. | Te zien op: Prime Video
Aretha, de dochter van een bekende dominee en burgerrechtenactivist, is gezegend met een prachtige zangstem. Als jong meisje zingt ze mee in het kerkkoor van haar vader. Dankzij haar talent en de connecties van haar familie, weet ze uit te groeien tot superberoemde soulzangeres. Maar die bekendheid heeft ook zijn keerzijde: Aretha ontwikkelt een drankverslaving en komt bekend te staan als opvliegende diva.

Malcolm & Marie (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Levinson | Cast: John David Washington en Zendaya | Te zien op: Netflix
Wanneer Malcolm en zijn vriendin Marie thuiskomen in hun strandhuis in Malibu na een première van Malcolms nieuwste film, barst al snel de bom. De aanleiding is dat de regisseur zijn vriendin is vergeten te bedanken in zijn speech, maar al snel blijkt er veel meer loos te zijn in hun relatie. Er ontstaat een enorme ruzie die gedurende de nacht tot ontploffing komt.

Black Panther (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ryan Coogler | Cast: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, e.a. | Te zien op: Disney Plus
Na de dood van de koning van Wakanda, moet het voor de buitenwereld afgezonderde Afrikaanse land op zoek naar een troonopvolger. Zijn zoon T'Challa wordt uitgedaagd Erik Killmonger, een oude vijand. De hierop volgende strijd zorgt voor de nodige spanningen op het wereldtoneel. T'Challa bereidt zich samen met zijn slimme zus Shuri voor op deze uitdaging.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair