Oorlog op nieuwe foto's 'Avatar: The Way of Water'

Oorlog op nieuwe foto's 'Avatar: The Way of Water'

Avatar: The Way of Water ziet er spectaculair uit.

Een low-res trailer van Avatar: The Way of Water lekte al online. We moeten echter nog dik een week wachten tot deze officieel vrijgegeven wordt. Tenminste, als men hem niet eerder vrijgeeft, omdat de beelden toch al online gelekt zijn.

Disney komt morgen in de bioscoop met de trailer, wat sowieso zal leiden tot het lekken van beelden. Low-res beelden die soms in 3D gefilmd zijn en soms niet. Kortom: de vraag is hoelang het nog gaat duren. Maar voor die tijd hebben nieuwe foto's van de film hun weg naar het internet gevonden.

Avatar: The Way of Water-foto's
Op Twitter verschenen nieuwe beelden van de film Avatar: The Way of Water online. Die laten zien dat de Na'vi ook niet vredig naar elkaar toestaan en dat er sprake gaat zijn van een gewelddadige strijd tussen de verschillende stammen die er zijn.

Check de foto's hier op Twitter.


Avatar: The Way of Water speelt zich een decennium na de gebeurtenissen in de eerste film in de franchise af. We volgen Jake Sully, Neytiri en hun familie in een compleet veranderd Pandora waarin zelfs de Na'vi elkaar niet altijd meer lijken te vertrouwen. De tijden van vrede zijn voorbij en er breekt oorlog uit, waarin ook oude bekende menselijke schurken terugkeren.

De film Avatar: The Way of Water is vanaf december in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair