Prime Video voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Prime Video voegde deze films nieuw toe afgelopen week

We zetten al het nieuws van Prime Video voor je op een rij.

Elke zondag kijken we naar het nieuwe aanbod op Prime Video. Deze week is dat natuurlijk niet anders. En net als andere weken, zetten we weer alles op een rij.

Deze week drie nieuwe titels. Voor komende maand is er opvallend weinig bekend, al weten we wel dat heel de James Bond-franchise naar Prime Video komt.

Breaking Surface (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joachim Hedén | Cast: Moa Gammel, Madeleine Martin, Trine Wiggen, Jitse Jonathan Buitnik
Een paar dagen na Kerstmis nemen de halfzussen Ida en Tuva een winterse duik. Tegen het einde van de duik komt Tuva door een rotsverschuiving onder water vast te zitten. Terwijl Ida boven water komt, ontdekt ze dat de rotsverschuiving hun apparatuur, telefoons en autosleutels heeft begraven. Ze zijn volledig afgesloten van de rest van de wereld en er is geen uitzicht op redding.

Beta Test (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nicholas Gyeney | Cast: Manu Bennett, Larenz Tate, Linden Ashby, Kevon Stover
Kampioen gamer Max Troy ontdekt dat gebeurtenissen in een nieuwe videogame worden weerspiegeld in de echte wereld, en moet de krachten bundelen met de hoofdrolspeler van de game, Orson Creed, om de samenzwering te ontrafelen voordat het sinistere plot van de game de stad overweldigt.

I Love America (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lisa Azuelos | Cast: Sophie Marceau, Djanis Bouzyani, Colin Woodell, Carlease Burke
Lisa besluit haar leven te veranderen door van Parijs te verhuizen naar Los Angeles. Haar kinderen hebben het familienest verlaten en haar beroemde moeder, die haar hele leven afwezig was, is net overleden. Lisa heeft een nieuwe start nodig. Ze ontmoet haar beste vriend Luka, die in de Verenigde Staten een succesvolle carrière heeft gemaakt door een beroemde travestietenbar op te zetten, maar zijn liefdesleven is even ingewikkeld als vol problemen. Luka neemt de taak op zich om Lisa te helpen haar lang sluimerende liefdesleven nieuw leven in te blazen door een profiel aan te maken op een datingswebsite.

NieuwsFilm

meest populair