Disney+ voegde deze 4 films nieuw toe afgelopen week

Disney+ voegde deze 4 films nieuw toe afgelopen week

Check hier al het nieuws.

Deze week voegde Disney+ vier nieuwe films toe. We zetten de titels voor je op een rij, zoals je inmiddels wel van ons gewend bent.

Waiting for the Barbarians (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ciro Guerra | Cast: Mark Rylance, Johnny Depp, Robert Pattinson, Gana Bayarsaikhan
Bij een ingedutte grenspost in een uithoek van een Rijk vertegenwoordigt de Magistraat al tientallen jaren met weinig ophef of drama het gezag. Tot de regering op een dag een onderzoek instelt naar dreigende vijanden. Plotseling is politiek niet meer iets ver weg in de hoofdstad en staat zijn leven op stelten.

"30 for 30" Long Gone Summer (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: AJ Schnack | Cast: Mark McGwire, Sammy Sosa, Monica Adams, Mike Bush
30 for 30 kijkt in deze documentairefilm naar het homerun record van Mark McGwire en Sammy Sosa. Zij probeerden het allebei te breken en vochten op het veld een toffe strijd uit. Die had ook echt impact op de samenleving en veranderde het spel baseball.

Ford v Ferrari (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Mangold | Cast: Roberta Sparta, Caitriona Balfe, Christian Bale, Matt Damon
Academy Award-winnaars Matt Damon en Christian Bale in Le Mans '66, gebaseerd op het merkwaardige waargebeurde verhaal van Ford tegen Ferarri. De visionaire Amerikaanse auto ontwerper Carroll Shelby (Damon) en de onverschrokken Britse coureur Ken Miles (Bale) gaan samen het gevecht aan tegen een bedrijfsfusie, de wetten van de natuur en hun eigen persoonlijke demonen om een revolutionaire raceauto voor de Ford Motor Company te bouwen en het op te nemen tegen de dominante raceauto's van Enzo Ferrari in op de '24 uur van Le Mans' in Frankrijk in 1966.

Crush (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sammi Cohen | Cast: Rowan Blanchard, Auli'i Cravalho, Megan Mullally, Aasif Mandvi
Paige is een jonge, ambitieuze artieste die dolgraag naar de kunstacademie wil gaan. Ze is ontzettend verliefd op het populaire meisje Gabriella. Haar vrienden raden haar aan om naar andere beschikbare opties te kijken, maar Paige luistert niet en sluit zich aan bij het atletiekteam om hechter te worden met Gabriella. In plaats daarvan wordt ze gekoppeld aan Gabriella's zus, AJ. Terwijl Paige haar oude liefde voor zich probeert te winnen, begint ze ook langzaam voor haar teamgenoot te vallen en realiseert Paige zich dat ze mogelijk de ware liefde heeft gevonden.

NieuwsFilm

meest populair