3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Cherry (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anthony en Joe Russo | Cast: Tom Holland, Ciara Bravo, Jack Reynor, e.a. | Te zien op: Apple TV+
Cherry heeft geen grote dromen en sluit zich aan als zorgverlener bij het leger. Hij wordt uitgezonden naar Irak. Later keert hij zwaar getraumatiseerd terug naar huis. Samen met zijn vrouw ontwikkelt Cherry een drugsverslaving en belandt hij in de schulden. Om zijn verslaving te kunnen blijven financieren, besluit hij een reeks bankovervallen te plegen.

Free Guy (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shawn Levy | Cast: Ryan Reynolds, Jodie Comer, Joe Keery, e.a. | Te zien op: Disney Plus
De altijd vrolijke Guy werkt voor een bank in een wereld van een videogame. Iedere dag proberen de spelers van dat spel hem te beroven. Op een dag heeft hij er genoeg van. Guy komt in verzet tegen zijn programmeurs en besluit hij de held van zijn eigen verhaal te worden. Dat blijkt echter lastiger te zijn dan gedacht, want de programmeurs beginnen terug te vechten.

Wrong Turn (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike P. Nelson | Cast: Matthew Modine, Charlotte Vega, Emma Dumont, e.a. | Te zien op: Netflix
Zes vrienden besluiten op avontuur te gaan en een lange tocht te maken op een bekend wandelpad in de Appalachen. Wanneer ze op een gegeven moment per ongeluk een verkeerde afslag nemen, belanden ze in het leefgebied van een vijandige gemeenschap die al honderden jaren leeft in de bergen en geen geweld schuwt om haar voortbestaan te beschermen.



Lees ook:





NieuwsFilm

meest populair