'Star Wars' brengt klassieke schurken terug

'Star Wars' brengt klassieke schurken terug

De Imperial Guard..

Vandaag meldt de site Bespin Bulletin nieuwe details over de aankomende serie Star Wars: Andor. Het begint erop te lijken dat we de Imperial Royal Guards van Emperor Palpatine gaan zien in de spin-off van de film Rogue One: A Star Wars Story.

Bespin Bulletin deelde nieuwe details over Star Wars: Andor. Die kunnen grote invloed hebben op de aankomende serie van Disney+.

Star Wars: Andor
Volgens Bespin Bulletin, een doorgaans zeer betrouwbare website als het op verhalen rond de Star Wars-franchise aankomt, zal de serie onder meer de Imperial Royal Guards laten zien. Dat zijn gewoonlijk de bodyguards van Palpatine, dus de vraag rijst daarmee of de grote hoofdschurk ook te zien is.

We hoorden recent al het gerucht dat Mas Amedda te zien is in de serie. Hij was de vicevoorzitter van de Galactic Senate en werd later Grand Vizier op het moment dat Palpatine de Emperor werd.

Star Wars: Andor zal vermoedelijk, als die twee geruchten allebei kloppen, laten zien hoe de Royal Guards Amedda beschermen.

In de comics zie je ook dat zij hem en Darth Vader beschermen. De kans is daarmee best aanwezig dat Amedda, Darth Vader en Palpatine, of in elk geval een van die drie, te zien is.

Cassian Andor speelde een belangrijke rol in het stelen van de plannen voor de Death Star.

NieuwsFilm

meest populair