Prime Video voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Prime Video voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Dit kan je nieuw zien op Prime Video.

Sommige weken verschijnen er meer dan twintig films op Prime Video. Deze week is het behoorlijk rustig als je die als uitgangspunt neemt, want er werden er vier toegevoegd. We zetten ze op een rij.

Unfaithful (2002)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adrian Lyne | Cast: Diane Lane, Erik Per Sullivan, Richard Gere, Olivier Martinez
Constance en Edward zijn getrouwd, hebben een kind en wonen in een buitenwijk van New York. Wanneer Constance op een dag een trein mist, in een storm terecht komt en Paul ontmoet, verandert plotseling alles.

Archive (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gavin Rothery | Cast: Rhona Mitra, Theo James, Toby Jones, Stacy Martin
De scifi-thriller 'Archive' speelt zich af in het jaar 2038 en volgt een man, George Almore genaamd, die werkt aan een vorm van Artificial Intelligence die zowat helemaal gelijk is aan de mens. Wanneer z'n vrouw overlijdt, probeert hij haar in zijn nieuwe AI-machine te stoppen en dat heeft uiteraard behoorlijk wat consequenties.

Seance (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Simon Barrett | Cast: Suki Waterhouse, Madisen Beaty, Inanna Sarkis, Ella-Rae Smith
Op een chique kostschool doen zes vriendinnen voor de grap mee aan een nachtelijk ritueel. Ze roepen de geest op van een studente van wie wordt beweerd dat ze zelfmoord heeft gepleegd en nog altijd rondspookt door de school. Nog diezelfde nacht komt een van de vriendinnen te overlijden en vragen de anderen zich angstig af wat voor onheil ze hebben gewekt. Als de net aangekomen nieuwe studente Camille de kamer van het dode meisje krijgt toegewezen, krijgt ze direct heibel met haar vriendinnen. Het loopt zo hoog op dat ze allemaal moeten nablijven in de oude schoolbibliotheek. Daar houden ze een séance die weer begint als een grapje maar al snel bloedserieus wordt. Er komen namelijk boodschappen door dat de geest die de meiden eerder hebben opgeroepen van plan is hen allemaal te vermoorden...

No Man's Land (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Conor Allyn | Cast: Jake Allyn, Frank Grillo, Jorge A. Jimenez, Andie MacDowell
Tijdens een grenspatrouille vermoordt Jackson per ongeluk een Mexicaanse immigrantenjongen. Wanneer Jacksons vader de schuld op zich neemt, vlucht zijn zoon te paard naar het zuiden en wordt hij een gringo in Mexico. Achtervolgd door Texas Rangers en Mexicaanse federale agenten, reist Jackson door Mexico om vergeving te vragen aan de vader van de overleden jongen.

NieuwsFilm

meest populair