Deze twee films bestormen de Netflix Top 10

Deze twee films bestormen de Netflix Top 10

Yaksha: Ruthless Operations en Metal Lords.

De Netflix Top 10 is weer twee nieuwe films rijker en dat zijn twee nieuwe Netflix Originals. De eerste is de komedie Metal Lords en de andere is de Zuid-Koreaans actiefilm Yaksha: Ruthless Operations.

Als eerste die actiefilm. Yaksha: Ruthless Operations komt van regisseur Na Hyeon en in de film onderzoekt een vooraanstaand officier van justitie een Black Ops-team en hun leider in een gevaarlijke stad. Hij raakt betrokken in een dodelijke oorlog tussen spionnen.

Sinds 8 april staat Yaksha: Ruthless Operations met Sol Kyung-gu en Park Hae-soo op Netflix en komt binnen op plaats zeven in de Netflix Top 10. Overigens is deze goed voor één ster van FilmTotaal-recensent Jip Strijbos.


Metal Lords op plaats 4 in Netflix Top 10
Op de vierde plaats komt de tienerkomedie Metal Lords binnen. De film van regisseur Peter Sollett en schrijver D. B. Weiss verscheen ook op 8 april op Netflix. De film kreeg drie sterren van FT-recensent Mitchell van Vuren.

De film volgt de buitenbeentjes Hunter en Kevin. De weg naar succes is voor het duo duidelijk: ze zullen zich storten op metal, een muziekbattle winnen en aanbeden worden als goden.



NieuwsFilm

meest populair