HBO vindt weer een DC-project: Aqualad!

HBO vindt weer een DC-project: Aqualad!

Aqualad komt straks naar HBO Max.

HBO Max ontwikkelt een nieuw oorsprongsverhaal voor Aqualad: You Brought Me The Ocean. Dat is een verhaal dat mede door actrice Charlize Theron uitgewerkt en geproduceerd wordt.

Variety meldt dat de DC Comic-serie You Brought Me The Ocean verfilmd zal worden voor HBO Max. Het idee zou zijn om er een één uur durende komedie van te maken. Hij laat dan dezelfde personages zien, die we ook konden volgen in de graphic novel van Alex Sanchez en Jul Maroh.

Aqualad-verhaal
Jackson Hyde woont in de graphic novel in New Mexico. Hij wilde altijd al ontsnappen aan de woestijn en dicht bij de oceaan leven.

Mettertijd ontwikkelt Hyde het vermogen om water te beheersen en kan hij onder de golven ademhalen. Maar de boel wordt vreemd als hij valt voor de lokale middelbare schoolzwemkapitein Kenny Liu.

Maroh vertelde al eens in een interview dat hij een verhaal wilde vertellen over de tienerpersoonlijkheid van Jackson. "Ik deed mijn best om de visie van Alex te benadrukken met mijn designs van de personages. Alex en ik delen een stijl van verhalen vertellen en dat maakte ons partnerschap alleen maar sterker. Zo was zijn script heel gedetailleerd als het aankomt op gezichtsuitdrukkingen en bewegingen, wat ook de manier is waarop ik mijn verhalen aanpak."

NieuwsFilm

meest populair