'Lord of the Rings'-serie gaat gruwelmoment laten zien

'Lord of the Rings'-serie gaat gruwelmoment laten zien

Misschien wel erger dan alle andere dingen in de franchise.

De aankomende televisieserie van The Lord of the Rings: The Rings of Power bevat een brute dood, die erger is dan alles wat we in de films hebben gezien.

The Lord of the Rings: The Rings of Power is een nieuwe serie die gemaakt wordt door Prime Video. En hij heeft een van de meest opvallende personages in heel de geschiedenis van Midden-Aarde: Celebrimbor. Hij is de elf die Sauron hielp om de meeste toverringen te maken en kwam op gruwelijke wijze om het leven.

Marteldood voor Celebrimbor
Celebrimbor was een elfenprins die ook meester-ringmaker werd. Hij maakte de drie ringen voor de elfen, die cruciaal waren in de plannen van Sauron.

Nadat Sauron er niet in slaagde de elfenkoningen te corrumperen, verborg Celebrimbor de ringen voor hem. Dat leidde ertoe dat hij gevangen werd genomen. Celebrimbor werd vervolgens gemarteld door Sauron, en kwam om het leven voordat hij de locatie van de ringen onthulde.

Gelukkig maar, want dat voorkwam iets veel ergers. De gruweldood van Celebrimbor eindigde ermee dat zijn lichaam met pijlen doorboord als een soort banier op een paal werd gehangen en door de Orcs rondgedragen werd terwijl ze veldslagen leverden tegen de elfen. Een gruweldood dus, die je misschien niet gewend bent van de franchise.

Maar wel iets waarmee The Lord of the Rings: The Rings of Power zich kan onderscheiden van al zijn voorgangers.

NieuwsFilm

meest populair