Deze erotische thriller blijft Netflix Top 10 domineren

Deze erotische thriller blijft Netflix Top 10 domineren

Nederland kan geen genoeg krijgen van deze film.

Crush met Cameron Monaghan (Gotham) en Lilly Krug (Heart of Champions) blijft het enorm goed doen op Netflix. De thriller staat nog altijd op nummer 1 in de Top 10 van best bekeken films.

Nederlandse Netflix-abonnees blijven massaal kijken naar Crush (in andere landen uitgebracht onder de titel Shattered). De film debuteerde vorige week dinsdag op de streamingdienst en wist al gauw de Top 10 te veroveren.

De critici waren minder te spreken over Crush. Op Rotten Tomatoes scoort de film slechts 17 procent (met een gemiddelde beoordeling van 3.7), maar die score weerhoudt het Nederlandse publiek er dus duidelijk niet van om hem te bekijken.

Crush (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luis Prieto | Cast: Cameron Monaghan, Lilly Krug, Frank Grillo, e.a.
Chris vergaarde op jonge leeftijd een enorm vermogen met zijn tech-onderneming. Hij was echter minder succesvol in de liefde en zag zijn relatie stranden. Op een dag ontmoet hij Sky, een even charmante als mysterieuze verschijning. Chris neemt haar al snel mee naar zijn afgelegen villa. De twee bouwen een bijzondere band op. Maar dan krijgt hun relatie een afschuwelijke wending.



Benieuwd naar deze film? Je kunt hem eventueel hier direct bekijken.

NieuwsFilm

meest populair