Amy Schumer onder vuur voor vervelende grap over Kirsten Dunst

Amy Schumer onder vuur voor vervelende grap over Kirsten Dunst

De actrice laat weten dat het ingestudeerd was en Dunst er al op de hoogte van was.

Natuurlijk heeft iedereen het nog over de grap die Chris Rock maakte over Jada Pinkett Smith waardoor haar man, Will Smith, over de rooie ging, het was niet de enige grap die werd gemaakt tijdens de Oscarceremonie die iets minder goed werd onthaald. Ook Amy Schumer maakte een minder leuk grapje, waar ze zich nu over uitlaat.

Tijdens de avond liep Schumer op The Power of the Dog-ster Jesse Plemons af om een beetje met hem aan te pappen. Toen Schumer dit ging doen trok ze aan de arm van Kirsten Dunst (eveneens in de film te zien) om haar uit haar stoel te trekken en noemde ze haar een 'seat filler'. Dit zijn mensen die enkel en alleen aanwezig zijn om de lege plekken op te vullen.

Momentje
Toen ze met Plemons begon te praten, liet hij weten dat Dunst wel zijn vrouw is. Schumer reageerde verbaasd en ging toen weer met iets anders door. De nodige mensen hadden kritiek op dit moment en lieten zich op sociale media dan ook uit over de mislukte grap van Schumer. Laatstgenoemde bijt nu van zich af.

Op haar Instragram-pagina laat Schumer namelijk weten dat het een ingestudeerde grap was, waar Dunst en Plemons mee akkoord waren gegaan. Zo schreef Schumer: "Ik ben blij dat zoveel mensen opkomen voor Kirsten Dunst. Ik hou zelf ook gigantisch veel van haar! Daarom wil ik ook even laten weten dat dat moment ingestudeerd was. Zij wist er dan ook vanaf. Ik zou zo'n koningin nooit belachelijk kunnen maken".

Gelukkig reageert Plemons beter op een grap over zijn vrouw dan Smith...

NieuwsFilm

meest populair