Slaande Will Smith moet mogelijk zijn Oscar weer inleveren

Slaande Will Smith moet mogelijk zijn Oscar weer inleveren

Het ging gisteren niet om de beeldjes.

Gisterenavond vond de zoveelste editie van de Oscars plaats, maar weinigen zullen de show herinneren om de uitreikingen van de felbegeerde beeldjes. De focus kwam te liggen op de klap die Will Smith gaf aan aan Chris Rock die een volgens Smith een te hard grapje maakte.

Rock grapte dat hij Smiths vrouw Jada Pinkett-Smith graag zou willen zien in G.I. Jane 2. Pinkett-Smith kon er niet om lachen en haar man ging het podium op en sloeg Rock met een vlakke hand in het gezicht.

"De LAPD-onderzoeksinstanties zijn op de hoogte van een incident tussen twee personen tijdens het Academy Awards-programma," zei de politie van Los Angeles in een verklaring via Deadline. "Bij het incident sloeg een persoon een ander. De betrokken persoon heeft geweigerd aangifte te doen bij de politie. Mocht de betrokkene op een later tijdstip toch aangifte willen willen, dan is de LAPD beschikbaar om een ​​onderzoeksrapport op te stellen."

Moet Smith zijn Oscar weer inleveren?
Even later na de klap kreeg Smith de Oscar voor Beste acteur uitgereikt. Smith kwam aangeslagen over en moest heel wat traantjes wegpinken. Nu wordt er online gedacht dat Smith mogelijk zijn Oscar weer moet inleveren.

Online wordt er ook gespeeld met de gedachte dat het allemaal vooropgezet spel is. De grote vraag daarbij is waarom de Academy of de betrokken personen dit zouden doen. Niemand lijkt hier baat bij te hebben.



NieuwsFilm

meest populair