Sharon Stone is de schurk in DC-film 'Blue Beetle'

Sharon Stone is de schurk in DC-film 'Blue Beetle'

Hopelijk pakt dit beter uit dan haar schurkenrol in megaflop Catwoman...

Sharon Stone is de nieuwste toevoeging aan de alsmaar groeiende cast van DC-verfilming Blue Beetle van HBO Max.

De actrice uit Basic Instinct en Casino zal naar verluidt de rol spelen van schurk Victoria Kord in de door Angel Manuel Soto geregisseerde film. Gareth Dunnet-Alcocer schreef het script voor de film.

Het personage van Victoria Kord zou speciaal voor de film zijn bedacht, maar heeft een connectie met het bestaande personage Ted Kord, die in de DC-strips de tweede incarnatie van Blue Beetle werd.

Xolo Mariduena (Cobra Ka") werd eerder aangekondigd als hoofdpersonage Jaime Reyes, een nietsvermoedende tiener uit El Paso die toegewijd is aan zijn familie en op een blauwe maandag een mysterieuze scarabee vindt op een verlaten parkeerterrein.

Latino power
Wanneer de scarabee tot leven komt, zet deze zich vast aan de ruggengraat van Jaime. Dit zorgt ervoor dat hij zich kan omhullen met een buitenaards pantser dat zorgt voor superkracht en supersnelheid. Ook kan hij met het pak wapens, vleugels en schilden genereren.

George Lopez speelt oom Rudy, Adriana Barraza de rol van Nana en Elpidia Carrillo is Rocio. Eerder werden ook Bellisa Escobedo, Bruna Marquezine en Harvey Guillen aangekondigd als castleden.

NieuwsFilm

meest populair