Nieuwe film van 'The Northman'-regisseur verliest zijn hoofdrolspeler

Nieuwe film van 'The Northman'-regisseur verliest zijn hoofdrolspeler

Harry Styles vertrekt bij Nosferatu.

Harry Styles was korte tijd verbonden aan de remake van Nosferatu van regisseur Robert Eggers. Niet omdat hij het project niks aan vindt, maar omdat hij geen tijd heeft.

The New Yorker meldde het vertrek van Styles als eerste. Vervolgens bevestigden vertegenwoordigers van Styles het vertrek van de acteur tegenover Variety. Als Styles niet vertrokken was bij het project, dan had Nosferatu de acteur verenigd met actrice Anya Taylor-Joy.

Nosferatu-film
Al in 2017 hoorden we dat Eggers van plan was een Nosferatu-film te maken samen met Taylor-Joy. De actrice werkte meermaals samen met Eggers, waaronder aan zijn aankomende Viking-film The Northman, die in april in de bioscoop draait.

Eggers omschreef Nosferatu meermaals als en van zijn favoriete films. Hij vindt het een geweldige indie-horror, "eentje die wat rauwe randjes heeft, maar nog altijd een van de beste en meest angstaanjagende films ooit gemaakt " is.

Had Styles de tijd gehad voor Nosferatu, zou het zijn nieuwste project zijn. De acteur begon zijn carrière als zanger in de boyband One Direction en zijn acteercarrière met de film Dunkirk. Vorig jaar was hij te zien in Marvel Studios-film Eternals.

The Northman draait vanaf 14 april in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair