Andrew Garfield ziet geen voortgang in derde 'The Amazing Spider-Man'-film

Andrew Garfield ziet geen voortgang in derde 'The Amazing Spider-Man'-film

Zijn fans blijven de hoop houden op een derde deel.

Fans van Andrew Garfields Spider-Man voeren na het succes van No Way Home massaal campagne voor een derde The Amazing Spider-Man-film. Op de rode loper van de Oscars gaf de acteur een update.

De roep om een derde The Amazing Spider-Man-film lijkt alsmaar luider te worden. Zo voeren fans onder meer campagne via social media om Sony te overtuigen groen licht te geven aan het project.

Toch lijkt het erop dat Sony op dit moment nog geen plannen heeft om de film daadwerkelijk te gaan maken. "Ik heb geen updates", reageert Garfield op de rode loper van de Oscars.

"Maar niemand gaat me natuurlijk geloven. Dat is mijn probleem", vervolgt hij, verwijzend naar al die keren dat hij voor de release van No Way Home in interviews heeft moeten ontkennen dat hij in die film te zien zou zijn.

Garfield lijkt zelf wel interesse te hebben om nog een keer terug te keren als de geliefde superheld. Sony besloot destijds - onder meer uit onvrede over de box office-opbrengst - de stekker uit de franchise te trekken en de samenwerking met Marvel Studios op te zoeken.



NieuwsFilm

meest populair