Zien: Monsterhit 'Bruno' uit 'Encanto' voor het eerst live vertolkt bij Oscars

Zien: Monsterhit 'Bruno' uit 'Encanto' voor het eerst live vertolkt bij Oscars

Fans van deze populaire animatiefilm moeten hier massaal naar uit hebben gekeken.

Fans van de animatiefilm Encanto moeten massaal hebben uitgekeken naar de uitreiking van de Oscars. Tijdens de ceremonie werd het populaire nummer We Don't Talk About Bruno uit die Disney-prent voor het eerst live vertolkt.

We Don't Talk About Bruno, geschreven door Hamilton-bedenker Lin-Manuel Miranda, is nou echt zo'n nummer dat wekenlang in je hoofd blijft zitten als je het een keer hebt gehoord.

Zondag werd de Disney-hit dus voor het eerste live gebracht. Daarvoor werd niet alleen de originele cast ingezet, maar ook Becky G, Luis Fonsi en Megan Thee Stallion. Zoals de onderstaande video laat zien, was het een spetterend en sfeervol optreden.



Overigens was niet iedereen even te spreken over deze uitvoering van het nummer. Sommige fans vinden het jammer dat de originele versie niet werd vertolkt en dat de stemartiesten naar de achtergrond waren geschoven ten behoeve van Becky G, Luis Fonsi en Megan Thee Stallion.

Bruno geen kanshebber
We Don't Talk About Bruno maakte zelf geen kans op de Oscar voor beste filmnummer; iets wat veel fans van de animatiefilm niet konden begrijpen.

Studio's selecteren de filmnummers die ze mee willen laten dingen naar de desbetreffende Oscar zelf en moeten deze indienen bij de Academy. De deadline hiervoor is 1 november.

Encanto verscheen later die maand pas. Disney had waarschijnlijk niet voorzien dat We Don't Talk About Bruno zo'n enorme hit zou worden en daarom alleen Dos Oruguitas - eveneens een schitterend nummer - aangemeld.

Zoals inmiddels bekend, ging Bond-song No Time To Die van Billie Eilish er uiteindelijk met de prijs vandoor.

NieuwsFilm

meest populair