'Moon Knight' blijkt zo hard dat hij een wel erg hoge rating krijgt

'Moon Knight' blijkt zo hard dat hij een wel erg hoge rating krijgt

Het MCU neemt een nieuwe wending.

De afgelopen maanden hoorden we meermaals dat de Marvel-serie Moon Knight volwassener zou zijn dan de andere content in de franchise tot nu toe. Nu blijkt hoe duister, want in het Verenigd Koninkrijk is de rating flink opgepompt.

Moon Knight zal zich duidelijk gaan onderscheiden van familievriendelijke series als Loki en What If...? door behoorlijk hard geweld te bevatten. Dat blijkt zo hard te zijn, dat in het Verenigd Koninkrijk een nieuwe rating gekozen is.

Moon Knight-rating
Tot nu toe leek het erop dat Moon Knight in het Verenigd Koninkrijk een 12+ rating zou krijgen. Nu we nog een paar dagen verwijderd zijn van de release van de serie, blijkt hij een 16+ rating gekregen te hebben. In het land is daarna alleen nog een rating die de serie alleen geschikt voor volwassenen zou maken.

Ter vergelijking: dezelfde rating werd toegekend aan de series rond Daredevil, Jessica Jones en de rest van de Defenders toen die series van Netflix de overstap maakten naar Disney+.

Zo weten we dus dat het geweld in Moon Knight behoorlijk hard gaat zijn! De serie begint woensdag 30 maart op Disney+ met een (eerste?) seizoen van zes afleveringen.

NieuwsFilm

meest populair