Marisa Tomei (Aunt May) hoopt op terugkeer in Marvel Cinematic Universe

Marisa Tomei (Aunt May) hoopt op terugkeer in Marvel Cinematic Universe

Dankzij het Multiversum is tegenwoordig haast alles mogelijk.

Marisa Tomei hoopt in de toekomst terug te keren als May, de tante van Peter Parker alias Spider-Man, in het Marvel Cinematic Universe. Die wens heeft ze uitgesproken in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Bekijk de afbeelding
In Spider-Man: No Way Home komt May door het toedoen van Green Goblin om het leven. Het is een dramatisch moment in het leven van de titelheld en een die zijn leven compleet zal veranderen.

Toch betekent dat niet per se dat het avontuur van May helemaal klaar is in het Marvel Cinematic Universe. Door de opening van het Multiversum is er namelijk altijd nog een kans dat ze terug kan keren als Variant.

"Er is natuurlijk een Multiversum", vertelt Tomei wanneer haar naar de mogelijkheden voor een eventuele terugkeer gevraagd wordt. "Daar mochten we eerst niet over praten, maar nu weten de meeste mensen dat wel".

"Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf niks snap van hoe het Multiversum werkt, dus mij er naar vragen heeft sowieso weinig zin", vervolgt de actrice. "Jon Watts, onze geweldige regisseur, heeft het meerdere keren aan me uit proberen te leggen, maar dus zonder succes".

Kortom: Tomei ziet mogelijkheden voor een terugkeer en blijkt daar ook zeker voor open te staan. "Ik zou dolgraag willen terugkeren", zegt ze. "Er is meer te verkennen. In de stripboeken papt May zelfs aan met Ant-Man. Natuurlijk is ze een onafhankelijk personage waar we meer mee zouden kunnen doen".



NieuwsFilm

meest populair