'Deadpool 3' heeft een verrassend element gemeen met Spider-Man

'Deadpool 3' heeft een verrassend element gemeen met Spider-Man

Ryan Reynolds mag de MCU-film produceren.

Fans moeten nog een paar jaar wachten op de release van Deadpool 3. Maar we weten nu al dat de film een 'onderscheidend' element heeft dat tot nu toe alleen de Spider-Man-franchise had.

Volgens acteur en hoofdrolspeler Ryan Reynolds wordt Deadpool 3 deels geproduceerd door zijn productiehuis Maximum Effort. Daarmee is het de eerste film in het Marvel Cinematic Universe die niet draait om Spider-Man, die geproduceerd wordt door een andere studio dan Marvel Studios.

Deadpool 3
De enige andere uitzondering op het conto van het Marvel Cinematic Universe is The Incredible Hulk, die gemaakt werd door Universal Pictures en Marvel Studios als onderdeel van een eerdere afspraak tussen de twee studio's.

Reynolds deed de onthulling tijdens een interview over zijn zakelijke toekomst. Zo vertelde hij dat het voor hem belangrijk is om grenzen te verleggen, barrières te slechten.

De derde film rond Deadpool wordt sowieso een aparte. Hij speelt zich af in het Marvel Cinematic Universe. En als de film de trend van de vorige delen voortzet, wordt hij bloederig, grof en hard. De vraag is of en hoe dat precies binnen het Marvel Cinematic Universe past.

NieuwsFilm

meest populair