Latino-superheldenfilm 'Blue Beetle' van DC krijgt versterking van vier acteurs

Latino-superheldenfilm 'Blue Beetle' van DC krijgt versterking van vier acteurs

De nieuwe superheldenfilm wordt in de zomer van 2023 verwacht.

De voor een Oscar genomineerde Adriana Barraza, acteur-komiek George Lopez, Elpidia Carrillo en Damian Alcazar zijn allen toegevoegd aan de cast van superheldenfilm Blue Beetle, die momenteel gemaakt wordt door DC Films en Warner Bros. Pictures.

Xolo Mariduena (Cobra Ka") werd eerder aangekondigd als hoofdpersonage Jaime Reyes, een nietsvermoedende tiener uit El Paso die toegewijd is aan zijn familie en op een blauwe maandag een mysterieuze scarabee vindt op een verlaten parkeerterrein.

Blauwe scarabee
Wanneer de scarabee tot leven komt, zet deze zich vast aan de ruggengraat van Jaime. Dit zorgt ervoor dat hij zich kan omhullen met een buitenaards pantser dat zorgt voor superkracht en supersnelheid. Ook kan hij met het pak wapens, vleugels en schilden genereren.

De vier genoemde acteurs spelen allen leden van de familie Reyes. Lopez speelt oom Rudy, Barraza de rol van Nana, Carrillo is Rocio en Alcazar is Alberto. Eerder werden ook Bellisa Escobedo, Bruna Marquezine en Harvey Guillen aangekondigd als castleden.

De regie is in handen van Angel Manuel Soto, die een script verfilmt van de Mexicaanse scenarist Gareth Dunnet-Alcocer. Blue Beetle moet in augustus 2023 de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm

meest populair