Erotische film, knallende auto's en meer is deze week nieuw op Prime Video

Erotische film, knallende auto's en meer is deze week nieuw op Prime Video

Prime Video maakt er een prima week van.

Prime Video had geen drukke week deze week, maar dat neemt niet weg dat er drie topfilms zijn toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Vermoedelijk de meest opvallende nieuwe titel is Deep Water, waarin Ben Affleck en Ana de Armas samen te zien zijn. Ook zo'n opvallende: Fast & Furious 9. We zetten de releases voor je op een rij:

Master (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mariama Diallo | Cast: Regina Hall, Zoe Renee, Julia Nightingale, Talia Ryder
Professor Gail Bishop (Regina Hall) is onlangs gepromoveerd tot "Master" van een residentie, de eerste keer aan het beroemde Ancaster College dat een zwarte vrouw deze functie bekleedt. Vastbesloten om een eeuwenoude traditie nieuw leven in te blazen, raakt Gail al snel verwikkeld in de beproevingen en problemen van Jasmine Moore (Zoe Renee), een energieke en optimistische zwarte eerstejaarsstudente.

F9: The Fast Saga (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Justin Lin | Cast: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson
Dominic Toretto (Vin Diesel) leidt een rustig bestaan samen met Letty (Michelle Rodriguez) en zijn zoontje Brian. Beiden weten dat het gevaar altijd op de loer ligt. Dit keer heeft de dreiging te maken met het verleden van Dom. Hij moet de fouten uit zijn verleden onder ogen zien als hij zijn familie wil beschermen. Zijn crew komt weer samen om een van de meest gevaarlijke huurmoordenaars en high-performance drivers ooit te stoppen. Wanneer blijkt dat dit Doms verdwenen broer Jakob is, (John Cena) wordt deze levensbedreigende situatie nog ingewikkelder.

Deep Water (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adrian Lyne | Cast: Ben Affleck, Ana de Armas, Tracy Letts, Rachel Blanchard
Ben Affleck en Ana de Armas spelen de hoofdrollen als Vic en Melinda Van Allen, een welgesteld echtpaar uit New Orleans wiens huwelijk afbrokkelt onder het gewicht van wrok, jaloezie en wantrouwen. Terwijl hun wederzijdse provocaties en hersenspelletjes escaleren, verandert alles al snel in een dodelijk kat-en-muisspel als Melinda's minnaars beginnen te verdwijnen. Met zinderende en complexe prestaties van Ben Affleck en Ana de Armas en geregisseerd door een van de meest gevierde filmmakers van het genre, markeert Deep Water de terugkeer van de A-list erotische thriller, die je aandacht vanaf het begin vasthoudt en weigert los te laten terwijl je ontdekt hoe ver een persoon zal gaan.

NieuwsFilm

meest populair